Dragan Stojković posle pobede: " Treba ostati skroman i nastaviti sa dobrim radom"

L. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor je izneo svoja očekivanja

Foto: Nikola Anđić

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Švedsku u Štokholmu rezultatom 3:0, u okviru poslednjeg pripremnog meča pred Evropsko prvenstvo.

Nakon ovog meča svoje utiske izneo je strateg Orlova Dragan Stojković.

- Odigrali smo vrlo ozbiljno, u taktičkom smislu na visokom nivou. I to je to. Pobedili jesmo i to u sklopu priprema pred Evropsko prvenstvo. Vraćamo se kući, da vidimo svoje porodice i prijatelje i to je to - započeo je selektor.

U svom izlaganju posebno je pohvalio Predraga Rajkovića, koji je u nekoliko navrata spasao naš tim.

- Svi momci su delovali koncentrisano, o motivaciji da ne govorimo. Ali, bitna je koncentracija, da nam se ne ponavljaju neke stvari. Mislim, ne treba praviti euforiju od ovoga, treba nastaviti sa dobrim i kvalitetnim radom i očekivati još bolju Srbiju u Nemačkoj - nastavlja Stojković-

Čini se da ima boljitaka u igri, ali selektor "spušta loptu"

- Vama koji gledate sa strane deluje odlično, po meni... nije bilo loše, ali ima stvari koji moraju da se poprave. Ja sam od onih koji gledaju greške, šta je to što treba popraviti (smeh). Ali, nema veze. Dobra utakmica, delovala je takmičarski iako je bila prijateljska. Igrači su dali veliki udeo što se tiče fizičkog angažmana. Mislim da su i izmene koje smo pravili doprinele da pobedimo i da se vratimo srećni kući - završio je Stojković.

Podsećanja radi, Srbija prvi meč na Evropskom prvenstvu igra 16. juna protiv Engleske.

(Telegraf.rs)