Telegraf na treningu Švedske: Domaći igrači će imati dodatni motiv protiv Srbije, evo i zbog čega

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neki i više od ostalih...

Odradila je fudbalska reprezentacija Švedske poslednji trening pred prijateljsku utakmicu sa Srbijom u subotu (18.00), a kako smo na licu mesta mogli da čujemo domaći igrači imaće dodatni motiv protiv Orlova!

Neki više od ostalih, oni iskusniji, a razlog je svakako taj što će ih sa tribina gledati Zlatan Ibrahimović - legenda tamošnjeg fudbala i najveći svih vremena kada su u pitanju Šveđani. Podsetimo, Šveđani su za Ibru spremili svečanost i zahvalnicu za sve ono što je uradio na terenu.

- Neki od njih su igrali sa Ibrom, kao što je Forsberg na primer, dok su ovi mlađi odrastali gledaći Zlatana kao u idola - poručeno je Telegrafu, između ostalog, na licu mesta.

Selektor Jan Dal Tomason, inače Danac, nešto kasnije od očekivanog izveo je svoje fudbalere na teren, te ih je odmah okupio na centru i održao kratak govor.

S obzirom na rigorozna pravila UEFA, trening za medije je bio otvoren samo 15 minuta i za to vreme smo mogli da vidimo samo kratko zagrevanje i istezanje igrača Švedske, dok se taktika za Orlove kovala iza zatvorenih vrata.

U nastavku možete pogledati fotografije sa treninga Šveđana, dok je video snimak na početku teksta.

(Izveštač Telegrafa iz Stokholma - Mario Marić)