Ko je lepotica iz Srebrenice koja je jedna od retkih koja ima dozvolu da vidi Mihaela Šumahera?

Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto-kolaž: Yasuyoshi CHIBA / AFP / Andreas Beil / imago sportfotodienst /Profimedia

Jedna od udarnih vesti u Nemačkoj tokom vikenda bilo je venčanje ćerke Mihaela Šumahera, Đine, koja je sudbonosno "da" rekla Janu Betkeu, okružena porodicom i prijateljima u bajkovitoj vili na Majorci, koja je u vlasništvu Šumaherovih.

Kako navode nemački mediji, uz malu ogradu, tada se gotovo izvesno po prvi put u javnosti pojavio i legendarni Mihael Šumaher nakon nesreće koju je imao na skijanju 2013. godine.

Od kada su lekari spasili život legendarnog vozača Formule 1, nakon što je udario glavom o stenu u francuskim Alpima, o Šumaheru se gotovo ništa ne zna, osim da je pod konstantnim nadzorom lekara, a nikada se nije u javnosti ni pojavila njegova fotografija.

Kako je Bild naveo, Šumaher se pojavio na venčanju svoje ćerke, ali ne u široj javnosti, već samo pred užom porodicom - suprugom Korinom, ćerkom Đinom i njenim novopečenim suprugom, kao i sinom Mikom i njegovom devojkom Lailom Hasanović.

Ko je Laila Hasanović?

Foto: HOCH ZWEI / imago sportfotodienst / Profimedia

Bild je naveo da je danska manekenka, koja je devojka Šumijevog sina Mika, dobila dozvolu da uživo viđa Mihaela, što je najbolji znak da je prihvaćena u porodici.

Laila je rođena u Danskoj, ali je poreklom iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Srebrenice, koju često i posećuje.

Ona je 2019. godine bila i u užem izboru za Mis "Junivers" Danske, kada je ušla u finale tog takmičenja.

Zanima je novinarstvo, socijalni rad, a išla je u gimnaziju u Svendborgu.

Njih dvoje su ozvaničili vezu prošlog leta, kada su počeli da objavljuju zajedničke fotografije i snimke sa letovanja, dok su i pre toga nekoliko puta viđeni u javnosti, čak i na nekim trkama na kojima je Mik učestvovao.

Laila je zaštitno lice mnogih brendova, često snima kampanje za njih, a na Instagramu objavljuje i fotografije sa mnogih putovanja širom sveta.

Bila u vezi sa poznatim fudbalerom iz Danske

Jonas Vind; Foto: Christian Schroedter / imago sportfotodienst / Profimedia

Poznato je i da je pre veze sa Mikom Šumaherom imala vezu sa poznatim danskim fudbalerom i reprezentativcem - Jonasom Vindom, koji je ponikao u Kopenhagenu, a trenutno igra za Volfsburg i procenjuje se da vredi oko 20 miliona evra.

Lailu na Instagramu prati 337.000 pratilaca, a nemački mediji očekuju da uskoro i ona preuzme prezime Šumaher, te najavljuju svadbu nje i Mika.

(Telegraf.rs)