Mihael Šumaher se prvi put pojavio u javnosti posle nesreće na skijanju!?

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printskrin: Youtube/Pancho Grablev

U subotu je na španskom ostrvu Majorka održana raskošna ceremonija venčanja Đine Šumaher i njenog dugogodišnjeg partnera Jaina Bekea. Kako su preneli mediji, par je izgovorio sudbonosno "da" u porodičnoj vili Šumaherovih, čija se vrednost procenjuje na 30 miliona evra. Vila, smeštena na prelepom ostrvu, nekada je bila u vlasništvu predsednika Real Madrida, Florentina Peresa, pre nego što ju je porodica Šumaher otkupila.

Kako je preneo Dejli Mejl, ovaj glamurozni događaj bio je pod strogim merama privatnosti – gosti su morali da odlože svoje mobilne telefone. Cilj ovih mera je bio da se očuva intima venčanja i sačuva privatnost porodice.

Ipak, najviše pažnje privukle su glasine koje su se pojavile u nemačkom mediju "Blid", a koje tvrde da je venčanju prisustvovao i sam Mihael Šumaher. Njegovo prisustvo na javnim događajima izaziva veliku pažnju, jer se u javnosti zbog zdravstvenog stanja nakon teške nesreće na skijanju 2013. godine, ne pojavljuje.

Iako informacije o njegovom prisustvu nisu potvrđene, sam događaj je izazvao veliko interesovanje kako u Nemačkoj, tako i širom sveta.

- Da li je Šumi zaista bio prisutan na venčanju u subotu? Moguće je. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u bašti, gde su bili ostali gosti, od kojih neki, bez sumnje, ne pripadaju najužem porodičnom krugu - navodi "Bild".

(Telegraf.rs)