Zbog ove Ukrajinke je izbio veliki skandal u F1: Kako je Kristina završila u naručju vozača Red Bula

Otkriveno ko je manekenka u Perezovom naručju

Printskrin: Instagram/khrystynanyc

Meksički vozač Formule 1 Serhio "Čeko" Perez prethodnog vikenda je trijumfovao na Velikoj nagradi Monte Karla, ali pored istorije koju je ispisao više se pričalo o skandalu koji je izazvao!

Naime, Perez je nakon trijumfa završio na jednoj jahti gde se pridružio zabavi sa koje je otišao "mrtav pijan." Možda taj alkohol i ne bi bio toliko strašan da Perez u jednom trenutku nije prisno zagrlio plavušu koja se tu nalazila.

Mediji su se "dali u istraživanje" i došli su do zaključka da je u pitanju atraktivna Ukrajinka Kristina koja se bavi manekenstvom i koja je još 2021. godine, psole VN Mađarske, okačila fotografiju kojoj je poručila da obožava Meksikanca.

Perez se, u međuvremenu, izvinio za to svoje ponašanje i prihvatio je odgovornost. Takođe, poručio je da mu supruga, koja se relativno skoro porodila, ništa ne zamera kada je u pitanju zabava u Monte Karlu.

- Video sam snimke koji kruže i preuzimam svu odgovornost. Bio je to loš trenutak koji nisam znao da kontrolišem na visini osobe kakva jesam. Ali to je bilo samo to, loša žurka. Meni bliski ljudi znaju kakva sam osoba. Za one koji me pitaju, supruga i ja smo bliži nego ikada - poručio je Meksikanac.

U nastavku možete pogledati i video snimak zabave sa jahte, te kako je Perez bio prisan sa Ukrajinkom:

(Telegraf.rs)