Zbog ove devojke je buduća nada F1 u centru skandala

Rusi otkrili identitet devojke sa zadnjeg sedišta, u međuvremenu se i ona javila porukom za javnost

Foto: Instagram/almadelcaribe

Neprimereno ponašanje mladog ruskog vozača Nikite Mazepina, koji je jedan eksplicitan snimak postavio na društvene mreže, privuklo je veliku pažnju javnosti!

Toliku da bi velika nada Formule 1 mogla lako da izgubi mogućnost da sledeće sezone debituje u najbržem karavanu za svoj tim "Has" koji je takođe osudio njegovo neprimereno ponašanje u javnosti.

To što je dirao deviojku za grudi tokom vožnje gradom, a ona istovremeno simulirala oralni seks, ne bi bio nikakav problem da Mazepin pomenuti snimak iz nekog razloga nije pustio u javnost.

Jeste uputio izvinjenje i istakao da će izvući pouke, ali šteta je definitivno učinjena. Međutim, istu pokušava da popravi i dotična devojka čiji identitet su otkrili ruski mediji.

U pitanju je Andrea D'Ival koja je, sudeći po fotografijama na Instagramu,top model i koja je imala poruku za javnost posle svega:

- Samo želim da znate da smo Nikita i ja dugo prijatelji i ništa na onom video snimku nije ozbiljno. Verujemo jedno drugom i ono je samo jedna od naših međusobnih šala. Veoma mi je žao zbog svega, on je divan i nikada ne bi uradio nešto da me povredi - napisala je Andrea na svom Instagram "storiju".

U nastavku pogledajte i fotografije atraktivne Andree zbog koje bi Nikita mogao da ima velikih problema:

(Telegraf.rs)