Australijan open podelio dva snimka i odao veliko poštovanje Đokoviću

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Da se zna ko je najbolji

Foto: AP/Tanjug

Najbolji svetski teniser Novak Đoković od ponedeljka kreće u odbranu titule na Australijan openu, te juri ukupno svoj 11. trofej u Melburnu!

Otuda i ne čudi što su mu organizatori ukazali veliko poštovanje sa dva video snimka koji su podeljeni na društvenim mrežama turnirima, gde su jasno pokazali Novakovu veličinu.

U prvom su jasno poručili da je Đoković GOAT, dok su drugim podsetili na trofeje koje je Nole osvojio - uz emotivne kadrove u njemu.

Đoković još ne zna ime rivala u 1. kolu, igraće protiv kvalifikanta, dok bi u 3. rundi mogao ponovo da se sastane sa Endijem Marijem.

Inače, vredi pomenuti da se nedavno ponovo povela priča da li bi stadion u Melburnu trebalo da nosi ime po Novaku Đokoviću, na šta je direktor turnira Kreg Tajli rekao:

- Vidite, mislim, na kraju krajeva, imenovanje arene nije moja odluka, niti odluka Tenis Australije. Mnogi ljudi zapravo ne razumeju da Vimbldon, Rolan Garos i US Open poseduju objekat u kom održavaju svoje događaje. Mi uzimamo u zakup, a vlada, vlada Viktorije, poseduje naše objekte, i mi iznajmljujemo objekte od njih, srećni smo što oni ulažu u te objekte, ali mi ih ne posedujemo. Dakle, imenovanje arene bi bila kombinacija koja bi morala da se dogodi. Ali svakako bih bio pristalica da se Novaku na neki način oda priznanje za neverovatna dostignuća ovde u Australiji.

(Telegraf.rs)