Srbija do Melburna! Novakovi navijači napravili ludnicu ispred Rod Lejver arene, dominirao Makedonac

Najvatrenije pristalice Đokovića ponovo su tradicionalno slavile na stepeništu ispred ulaza u najveću tenisku arenu u Melburnu

Foto: Telegraf

Već je i postala tradicija da posle pobede Novaka Đokovića njegovi navijači ispred Rod Lejver arene naprave ludnicu i okupe se svi na jedno mesto, gde pevaju u čast Novaka Đokovića posle njegovih pobeda.

Tako je bilo i sada posle meča sa Andrejom Rubljovim, kojeg je Novak porazio

Orilo se "Ole, ole, ole, Nole, Nole" iz grla mnogih srpskih navijača, ali i navijača Đokovića koji dolaze širom sveta iz različitih zemalja.

Mnogobrojni navijači nosili su zastave Srbije, na mnogima je bio i Novakov lik, uz natpis "GOAT" (najveći svih vremena).

Sa njima je bila i super baka Srbijanka, koja je tu tokom čitavog turnira, a koje ne štedi glasne žice ni među tri, pa čak i četiri puta mlađima od sebe.

Navijači su odigrali i kolo u kojem je i ova baka uzela učešće.

Zanimljivo je bilo da se među zastavama Srbije našla i zastava Severne Makedonije, koju je istakao jedan navijač koji se popeo na ramena momku u srpskom dresu.

Novakov navijačka porodica je ogromna u Melburnu, a nema sumnje tako će biti i za dva dana u polufinalu, gde će od 09.00 igrati protiv Tomija Pola iz Amerike.

Pogledajte i galeriju:

(Telegraf.rs)