Marmelada bojs i operacija "selfi" s Đokovićem: Kako su Tiktokeri oduševili Noleta, pratili su ga danima

Srpski teniser je imao širok osmeh na licu tokom slike, dok su oni objasnili i šta su sve prošli da bi došli do ove slike

Foto: Tanjug/AP, instagram/marmalade_aus

Novak Đoković se trenutno nalazi u Australiji gde se priprema za učešće na Australijan openu, prvom Grend slem turniru u godini, koji nije mogao da igra tokom 2022. godine. Sada se vratio, a svoju spremu je pokazao i na turniru u Adelejdu, gde su ga posebo oduševili "Marmelada bojsi".

Naime, par tiktokera iz Australije, Džim i Džoel, ili kako sebe nazivaju "Marmelada bojsi", odlučili su da u Australiji krenu u "kampanju" gde će pronaći Novaka Đokovića i uslikati selfi sa njim. U tome su i uspeli na posletku, međutim, dosta rada stoji iza samo jedne slike.

Njih dvojica su od dana kada je Novak doputovao u Adelejd odlučili da krenu u potragu za njim. Kod kuće su iscrtali čitavu mapu, pratili su njegovu kretnju, kako po restoranima, tako i treningu i sve za želju da uslikaju taj jedan selfi.

U nekoliko navrata su bili izuzetno blizu, stajali su ispred restorana i gledali Novaka kako slavi i igra, gledali su ga na treningu, a onda su konačno uspeli i da ga pronađu posle jednog meča.

Džim i Džoel su napravili transparent na kom su ispisali molbu da Novak odradi selfi sa njima, a čak su i telefon "obezbedili sa zaštitama" kako bi izbegli eventualno Novakovo ispuštanje, kada su ga bacili.

Zbog čitave priče, Džim i Džoel su postali veoma popularni u Australiji, tamošnji mediji su napisali nekoliko članaka o njihovom poduhvatu, dok su čak gostovali i u nekim emisijama gde su govorili o svemu kroz šta su prošli kako bi do ovoga došli.

Jedna priča s izuzetno lepim krajem, a nesumnjivo je da će pratiti Srbina i tokom Australijen opena.

Video: Nole izbacio menadžera iz lože tokom finala sa Kordom

(Telegraf.rs)