Mondo je atletsko čudo, a ovo je njegova šok-prosidba: "Tražio je prsten 20 sekundi, nervozniji nego ikad..."

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: VEGARD GRŘTT/BILDBYRĹN/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Armand Duplantis, svetski rekorder u skoku s motkom, zaprosio je svoju devojku, Dezire Inglander, tokom snimanja za modni časopis Vogue.

Par jebio mladenački obučen, što je u početku izazvalo šalu i smeh među njima, ali.. Trenutak je postao stvaran kada je Duplantis kleknuo na pesak.

Inglander je isprva mislila da je sve samo poza za fotografisanje, ali sve se promenilo kada je Armand izvadio kutijicu sa prstenom iz džepa. Osim toga, nervozni Duplantis je prilično dugo tražio prsten u džepu.

– Trebalo mu je sigurno 20 sekundi da pronađe kutijicu, rekla je Inglander kroz smeh za "Vogue".

Duplantis je kasnije priznao da je bio nervozniji nego na Olimpijskim igrama.

– Mogu sa sigurnošću reći da nikada nisam bio toliko nervozan. U glavi sam imao par rečenica koje sam hteo da izgovorim, ali nisam mogao da progovorim. Bio sam nervozniji nego na Olimpijadi. Potpuno sam se blokirao -  istakao je on. .

Srećom, sve je prošlo u najboljem redu, a par je srećnu vest podelio na Instagramu.

Inače, buduća supruga popularnog Monda, ima 22 godine i bavi se manekenstvom, a u vezi sa Duplantisom je četiri godine. Na svakom takmičenju prati svog dečka i pruža mu podršku iz prve ruke, a svojom lepotom privlači radoznale poglede.

Takođe, Šveđanin uvek rado viđen gost u Beogradu, pa je svojevremeno odgovorio na pitanje reportera Telegrafa i podsetio se kako je nakon obaranja rekord u Beogradu 2022. na Svetskom dvoranskom prvenstvu popio rakiju direktno iz bureta.

Video: Večeras uzimam rakiju: Duplantis će slaviti zlato uz kolo i srpski brend

(Telegraf.rs)