Još 11 dana do najvećeg trkačkog spektakla u Srbiji - Serbia marathon!

Ako se niste prijavili, vreme je da to uradite u narednim danima, jer vas čeka puno lepih nagrada na Srbija maratonu

Foto: MN Press

U organizaciji Atletskog Saveza Srbije, institucije koje već 70 godina razvija stadionsku i vanstadionsku atletiku, nastao je Serbia Marathon. Prva, od tri trke “Serbia Marathon Series” održaće u nedelju 4. novembra . Još 11 dana ostalo je do nezapamćenog spektakla u našoj zemlji.

Trčaće se na Novom Beogradu, po neverovatno ravnoj i brzoj stazi, na kojoj se planiraju razni muzički i drugi zabavni sadržaji. Ono što ovu trku odvaja od drugih, a to je da će njen cilj biti u ŠTARK ARENI, gde će trkače dočekati više hiljada gledalaca.

- Dali smo sebi za obavezu, da ovim događajem promenimo sve negativnosti motivišući široku populaciju da trči, ubrza razvitak rekreativnog trčanja kao načina života, novim i drugačijim pristupom. Mi vidimo Serbia Marathon Series kao glavno oruđe u naporu za povećanje broja trkača kod nas - navodi se u saopštenju Atletskog saveza Srbije.

Cena ove trke je zaista simbolična, a ona varira u zavisnosti od učesničkog paketa, oni koji se odluče za “all inslusive” dobiće veoma bogat paket koji uključuje:

Startni broj sa čipom

JOMA majca reprezentacije Srbije u atletici

Medalja na cilju

Online diploma

Okrepa na stazi i cilju

Hrana i piće posle trke

Pokloni sponzora

Prijave se nalaze na sajtu maratona :http://serbiamarathon.com.

(Telegraf.rs)