Sudija Gogić ''pao'' jer je oštetio Zvezdu protiv Radničkog!

Glavni sudija meča poslednjeg duela na Marakani propustio da pokaže crveni karton darku Spaleviću zbog udaranja laktom Zvezdinog prvotimca

Odbor za analizu suđenja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznio je glavnog sudiju meča između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca Miodraga Gogića, jer nije dao crveni karton Darku Spaleviću posle udaranja laktom jednog od fudbalera crveno-belih.

- Na osnovu izveštaja posmatrača za suđenje, zaključili smo da je Gogić morao da isključi Darka Spalevića zbog udaranja protivničkog igrača laktom. Zbog te greške, sudiju očekuje pauza – rekao je Zdravko Jokić, predsednik Odbora za analizu suđenja FSS.

Iako se najviše prašine podiglo zbog penala nad Draganom Mrđom koji Miloš Ninković nije iskoristio u prvom poluvremenu, Odbor je odlučio da o tome raspravlja tek za sedam dana.

- Posmatrač je odluku podveo pod domen „slobodnog uverenja”. Kragujevčani se nisu žalili, a na osnovu snimka TV Arena nije moguće utvrditi da li postoji guranje defanzivca Radničkog 1923 s leđa. Potrudićemo se da do naredne sednice pribavimo adekvatniji snimak na kojem se jasnije vidi sporan momenat - dodao je Jokić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)