VIDIĆ TUŽAN JER IDE IZ JUNAJTEDA: Moram da dovršim započet posao

Kapiten engleskog šampiona ističe da je na "Old Trafordu" radio sa ljudima koji su mu pomogli da se razvije kao fudbaler

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić priznao je da je tužan jer će na kraju sezone napustiti "Old Traford" i poručio da želi na najbolji mogući način da se oprosti od kluba.

Vidić će posle osam godina provedenih u Junajtedu u junu preći u Inter kao slobodan igrač, a sa italijanskim timom potpisao je ugovor na tri godine.

- Na kraju sezone završiće se jedan važan deo života i karijere, a to je tužno za mene. Počeo sam da razmišljam o vremenu provedenom u klubu, lepim i lošim trenucima. Bio sam deo velikih uspeha Junajteda i radio sam sa mnogo ljudi koji su mi pomogli da se razvijem kao fudbaler. Ipak, to je život i morate da krenete dalje. Radujem se novom izazovu, ali još moram da završim započet posao u Junajtedu. Imamo važne utakmice pred nama i voleo bih što više da pomognem klubu u ovim teškim momentima - rekao je Vidić za klupsku televiziju.

Vidić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a tokom karijere igrao je za subotički i moskovski Spartak, iz kojeg je 2006. godine prešao u Mančester Junajted, gde je odigrao 287 utakmica i postigao 19 golova.

Sa engleskim klubom osvojio je pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet Komjuniti šildova.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je 56 puta i postigao dva gola.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)