NBA: Nedović i dalje posmatrač, Nene zakucavanjem doneo pobedu Vašingtonu! (VIDEO)

SJajan i neizvestan meč između Vizardsa i Pelikansa rešen je tri stotinke pre kraja kada je Brazilac pobedničkim poenima krunisao svoju najbolju partiju ove sezone

U noći između subote i nedelje odigrano je još nekoliko mečeva NBA, a najuzbudljivija završnica viđena je u Vašingtonu, gde su domaći Vizardsi u poslednjoj sekundi došli do trijumfa nad Nju Orleansom 94:93. Nemanja Nedović je ponovo sa klupe gledao pobedu svog Golden Stejta nad Bruklinom, dok ni Miroslav Raduljica takođe nije ulazio u igru u porazu Milvokija od Indijane 110:100.

Sjajan meč odigrali su Vizardsi i Pelikansi. Domaći tim je želeo da prekine neugodnu seriju od četiri uzastopna poraza u čemu je na kraju i uspeo i to najviše zahvaljujući Nene Ilariju, koji je zakucavanjem tri stotinke pre kraja utakmice doneo trijumf svojoj ekipi. Brazilski internacionalac bio je ujedno i najefikasniji akter meča sa 30 poena, što mu je i ovosezonski rekord.

Milvoki je nastavio po starom i zabeležio novi, 45. poraz u ovogodišnjem izdanju NBA lige. Sjajna Indijana je rutinski savladala Bakse na njihovom terenu 110:100 i nastavila sa dobrim partijama ove sezone. Džordž, Vest i Stivenson zajedno su ubacili "jelenovima" 88 poena, dok je na drugoj strani samo Najt bio šuterski raspoložen zabeleživši 30 poena.

Golden Stejt je predvođen odličnim Džermejnom O'Nilom i poslovično dobrim Stivenom Karijem bio bolji na svom terenu od Bruklina. Veteran na poziciji centra ostvario je učinak od 23 poena i 13 skokova, dok je Kari imao 17 koševa i osam asistencija na svom kontu. Nemanja Nedović je još jednom ceo meč proveo na klupi odlukom trenera.

NBA:

Memfis - Šarlot 89:92

Nju Orleans - Vašington 93:94

Njujork - Atlanta 98:107

Dalas - Detroit 113:102

Indijana - Milvoki 110:100

Minesota - Juta 121:104

Boston - Sakramento 98:106

Bruklin - Golden Stejt 86:93

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)