Popio nokaut, pa zaprosio devojku! (GIF)

Rej Truhiljo za samo nekoliko minuta prošao je put od tuge do radosti ili možda bolje reći od nesvesti do prosidbe

MMA borac Rej Truhiljo za smo nekoliko minuta prošao je put od tuge do radosti ili možda bolje reći od nokauta do ženidbe! Američki fajter se u petak borio na jednom turniru protiv Kozma Aleksandra koji ga je snažnim udarcem koleno srušio na pod i sa nekoliko udaraca bacio u skoro nesvesno stanje.

Međutim, ono što je usledilo bilo je za pamćenje, sudija koji je u tom trenutku pritrčao kako bi zaustavio borbu i proglasio Aleksandra za pobednika, slučajno je Truhilju, dok je ležao na zemlji, stao na glavu i još više doprineo tome da se ovaj vrati k sebi.

A onda je usledilo iznenađenje za sve koji su posmtrali meč. Uprkos tome što je  poražen, Truhiljo nije odzvolio da ga to poremeti, već je nakon proglašenja pobednika kleknuo i zaprosio svoju devojku, koja je rekla "Da".

Svaka čast na potezu, mada je možda pitanje da li ovu stvar uradio da nije primio toliko udaraca u glavu samo nekoliko minuta ranije. U svakom slučaju ukoliko mu ne bude išlo u braku moćiće da se opravda time da nije bio pri čistoj svesti kada je zaprosio svoju devojku.

Nadajmo se da ipak do toga neće doći i da će uživati u zajedničkom životu!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)