POGLEDAJTE: Stravičan pad Vase Micića, Hrvati ga pozdravili aplauzom! (VIDEO)

Uprkos nezgodnom padu i potresu mozga, mladi bek Mega Vizure biće spreman za duel sa Crvenom zvezdom koji se igra sledećeg vikenda

Jedan od najboljih mladih košarkaša Evrope, Vasilije Micić stravično je pao već u prvom minutu utakmice između njegove Mega Vizure i Širokog i doživeo je potres mozga. On je pri pokušaju da izblokira protivničkog igrača naseo na njegova leđa i prevrnuo se preko njega, udarvši pri tom jako glavom o pod.

Mladi plejmejker je nekoliko minuta bio bez svesti, ali je uz lekarsku pomoć došao k sebi. Gledaoci koji su posmatrali ovaj susret u čuvenoj "Pecari" gromoglasanim aplauzom su pozdravili 19-godišnjeg pleja Mege.

Srećom po srpski tim, ovo neće omesti Meginog beka da već u sledećoj rundi izađe na parket u duelu sa Crvenom zvezdom.

- Skočio sam na fintu šuta, posle čega sam nezgodno pao i doživeo potres mozga. Nekoliko minuta sam bio u nesvesti. Posle sam došao sebi, lekari su me pregledali. Sada se dobro osećam, sve je u redu, normalno ću trenirati i igrati već na sledećoj utakmici - kaže Micić za Telegraf.

U odsustvu Micića, koji je ove sezone među najboljim igračima Mege, u timu je protiv Širokog dominirao Nenad Miljenović koji je zabeležio 34 indeksna poena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)