Zvezda čeka pare od transfera Matića, igrači pristali na manju zaradu!

Najtrofejniji srpski klub bi, posle revizije ugovora, trebalo da uštedi oko dva miliona evra, dok se očekuje i 100.000 evra posle transfera Matića u Englesku, jer je vezista ponikao na ''Marakani''

Rukovodstvo Crvene zvezde uspešno je završilo pregovore sa najplaćenijim igračima koji su pristali na smanjenje plate, a klub će zauzvrat u narednom periodu uplatiti veći deo zaostalih rata, rezultat je razgovora u najtrofejnijem srpskom klubu povodom teške finansijske situacije.

Crveno-beli bi na ovoj reviziji ugovora trebali da uštede oko dva miliona evra, a ubedljivo najveće sume odrekli su se najiskusniji - Milijaš, Ninković, Mijailović i Lazović. Uprkos tome, potraživanja su i dalje velika, a Zvezdi će pokušati da pomogne i treča kompanija uz ''Gasprom' i ''Telekom''.

Zvezda, takođe, očekuje i uplatu od 100.000 evra zbog transfera Nemanje Matića iz Benfike u Čelsi, s obzirom na to da je Matić bio u mlađim kategorijama tima sa ''Marakane''. Očekuje se i da sud FIFE reši sporove oko Filipa Jankovića i Srđana Mijailovića tako da će kasa crveno-belih koliko-toliko dobiti značajnu finansijsku injekciju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport<

(Telegraf.rs)