Zašto je Lazović završio trening sa ledom na kolenu? (FOTO)

Bivši reprezentativac Srbije sapleo se na treningu prilikom preskakanja prepreka, posle čega se uhvatio za koleneo *Lazović je trening završio do kraja, ali je po završetku zatražio pomoć doktora Rosića, koji mu je stavio ledenu oblogu

Danko Lazović je ozbiljno uplašio prisutne na jutrošnjem treningu Partizana, jer je sa ledenom oblogom otišao u svlačionicu Sportskog centra Teleoptik.

Napadač, koji je ove zime po treći put potpisao ugovor sa klubom iz Humske, na treningu u utorak sapleo se o prepreku prilikom troskoka, posle čega je napravio bolnu grimasu na licu.

Lazović se u trenutku uhvatio za desno koleno, ali je nastavio zagrevanje i do kraja uradio trening u kojem je trener Nikolić stavio akcenat na završnici.

Bivši reprezentativac Srbije nije se štedeo, pa je razornim udarcima i utrčavanjima u prazan prostor tresao mrežu golmana crno-belih.

Da je reč o igraču visoke klase Lazović je dokazao majstorskim lobom sa ivice kaznenog prostora, koji je Lukač samo ispretio pogledom.

Po završetku treninga Lazović je zatražio pomoć doktora Ilije Rosića, koji mu je stavio ledenu oblogu oko povređenog kolena, posle čega je nova Partizanova "27-ica" otišao u pravo u svlačionicu.

- Lazović je u redu - rekao je doktor Partizana Ilija Rosić nekoliko sati posle treninga crno - belih i tako odgonetnuo sumnje da će Danko možda i izpstati sa spiska putnika za Novi Pazar (subota, 13,30 sati).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P.M.)