Nastavljeni radovi na izgradnji atletske dvorane u Beogradu!

Radnici su počeli sa betoniranjem zakrivljenih delove atletske staze, koja predstavlja samu srž prve atletske dvorane u Srbiji

Radovi na izgradnji atletske dvorane u Beogradu nastavljeni su danas posle šest meseci zastoja, saopštilo je danas Ministarstvo omladine i sporta.

- Vlada Srbije je obezbedila sredstva da se prva atletska dvorana u Srbiji završi do kraja naredne godine, a ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je danas, posle šest meseci zastoja u izgradnji, pokrenuo radove na ovom objektu - kaže se u saopštenju resornog ministarstva.

Ministar Udovičić je posebno zahvalio na podršci Ministarstvu odbrane i ministru Nebojši Rodiću.

- Posebno zahvaljujem Ministarstvu odbrane i ministru Rodiću, kao i Sektoru za projekte Ministarstva omladine i sporta, jer smo svi zajedno, kao što smo i obećali, uspeli da pokrenemo radove na atletskoj dvorani koji su šest meseci stajali.

- Time država pokazuje da brine o svojim sportistima i u skladu sa finansijskim mogućnostima gradi sportsku infrastrukturu- rekao je Udovičić.

Radnici su danas betonirali zakrivljene delove atletske staze, koja predstavlja samu srž prve atletske dvorane u Srbiji.

Vlada je za završetak atletske dvorane obezbedila nešto više od dva miliona evra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)