Da li je i Srbiji potreban "rat" da bi prestale navijačke tuče?

Ukrajinski ultrasi doneli su odluku o međusobnom primiriju u vreme nestabilnosti u zemlji, u želji da se ujedini bore protiv režima *Zabranjene su tuče navijačkih grupa, međusobne prozivke, krađe obeležja

Veliko nezadovoljstvo naroda u Ukrajini odnosno pristalica evropskih integracija u toj zemlji, koji su od mirnih protesta prerasli u nerede, imaju i jednu pozitivnu stranu! Navijačke grupe širom Ukrajine odlučile su da zaustave međusobne "ratove", kako bi se ujedinjeni borili za promene u zemlji.

Na sastanku ultrasa u Ukrajini zaključeno je "primirje" svih 16 navijačkih grupa timova prve lige ove zemlje, a u ovaj sporazum uključeno je i preko 20 grupacija ekipa iz nižih liga.

Pod tim se podrazumeva da u vreme nestabilnosti u zemlji navijači neće organizovati tuče, neće biti međusobnih prozivki, krađe navijačkih obeležja, žvrljanja grafita...

Postavlja se pitanje da li i u Srbiji jedino borba protiv režima može da ujedini Grobare i Delije ili će navijači u našoj zemlji pokazati viši nivo civilizovanosti i vratiti se zdravom rivalstvu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)