POTVRĐENO: Piksija hapse čim kroči u Srbiju!

Nekadašnjeg predsednika Crvene zvezde sumnjiče za malverzacije u klubu zbog čega već nekoliko godina ne dolazi u Srbiju. Niko, pa ni Tomislav Karadžić ne može da mu garantuje da će ostati na slobodi kako bi radio kao selektor Srbije

Fudbalski trener i nekadašnji predsednik FK Crvena zvezda, Dragan Stojković Piksi, osumnjičen je za razne malverzacije u beogradskom klubu u periodu dok je bio na čelu crveno-belih (2005. - 2007.) i biće priveden na informativni razgovor čim se bude pojavio na teritoriji Srbije.

Kako Telegraf saznaje, Piksi bi mogao bi da bude uhapšen čim kroči nogom na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" po dolasku iz Japana ili Pariza, gde inače živi s porodicom.

- Tu ne postoji dilema, Piksi će biti priveden čim se bude pojavio u Srbiji, kaže sagovornik Telegrafa iz vrha srpske policije, i dodaje:

- Osumnjičen je za razne malverzacije u Zvezdi u periodu dok je bio na čelu kluba i niko ne može da mu garantuje da će ostati na slobodi kako bi radio kao selektor Srbije, kako se to ovih dana spekulisalo u javnosti. Niko, pa ni Tomislav Karadžić, kaže naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

To je jedan od razloga zbog čega Piksi ne može da bude selektor fudbalera Srbije, iako to želi i on, ali i Fudbalski savez na čelu sa Tomislavom Karadžićem.

Međutim, teško je da će FSS uspeti da izdejstvuje garancije za Piksija jer kako smo saznali, on mora da bude priveden na saslušanje.

Foto: MNpress

Direktor policije Milorad Veljović nije mogao da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja.

- Policija radi na predmetima Crvena zvezda i Partizan i u toku su istražne radnje, a kakav će biti njihov epilog to ćemo tek videti. Budite ubeđeni da policija radi svoj posao odgovorno i stručno i svi će biti blagovremeno obavešteni o našim aktivnostima - rekao je Veljović za naš portal.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(D. S.)