Murinjov šou na konferenciji! Ovako je imitirao škotskog masera! (VIDEO)

- Šta je naš maser rekao? Toliko je urlao na škotskom... Nisam ga ništa razumeo! * - Postoje dva velika "konja", favorita, u trci za titulu. Tu je i mali "konj" koji mora da pije još mleka i da nauči da skače

Menadžer fudbalera Čelsija Žoze Murinjo bio je više nego dobro raspoložen na konferenciji za novinare posle pobede nad Mančester Sitijem (1:0).

Portugalcu je toliko imponovalo što su svi primetili da su "plavci" nadigrali Siti na "Etihadu", na terenu na kom su mnogi timovi mogli da sanjaju o pobedi ove sezone. Na pitanje kako je inspirisao igrače za ovaj meč, Murinjo je rekao da on nije ništa rekao već maser.

- Nisam ništa rekao. Naš maser Bili se obratio timu. Ozbiljan sam! - rekao je Murinjo, i potom nastavio svoj šou:

- Šta je rekao? Toliko je urlao na škotskom... Nisam ga ništa razumeo. Ali, igrači su mu aplaudirali. Dakle, bio je to dobar govor - namejao je harizmatični Portugalac sve oko sebe.

Čelsi je sinoć u Mančesteru pobedio domaći Siti sa 1:0, a jedan od najboljih igrača na terenu bio je reprezentativac Belgije.

- Azar mora da ostane sa obe noge na zemlji. Ima još dosta da napreduje, ali je u ovom trenutku verovatno najbolji mladi fudbaler na svetu. Dajte mu vremena, kao i Vilijanu, Šurleu i Salahu. Ovim igračima su potrebni dobri rezultati - rekao je Murinjo.

On je ponovio da sadašnja ekipa Čelsija još raste i uči.

- Mi smo tim koji evoluira, ali ovakve pobede kao protiv Sitija pomažu ekipi da poraste. Taktički i psihički smo odigrali fantastično. Takođe, ovaj meč je dobar kao priprema za ono što nas čeka u Ligi šampiona. Mi volimo velike utakmice, tada smo ekstra-motivisani. Postoje dva velika "konja", favorita, u trci za titulu. Tu je i mali 'konj' koji mora da pije još mleka i da nauči da skače i koji će sledeće sezone biti glavni kandidat za trofej - slikovito je opisao Murinjo trenutnu situaciju u Premijer ligi.

Čelsi trenutno deli drugo mesto na tabeli sa Mančester Sitijem, a oba tima imaju po 53 boda, dva manje od vodećeg Arsenala.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)