Srpska atletičarka u bazi Olimpijskih šampiona! (FOTO)

Bacačica diska Dragana Tomašević, priprema se za novu sezonu u čuvenom hrvatskom Medulinu, tradicionalnoj bazi nekadašnjih Svetskih i Olimpijskih šampiona

Dragana Tomašević, srpska reprezentativka i rekorderka u bacanju diska, ovih dana nalazi se na pripremama u Medulinu.

- Ovde nam je jako dobro. Koristimo svaki lep dan da možemo bacati, što trenutno nije moguće u Mitrovici. Trenutni uslovi su povoljni da se maksimalno realizuje ono što smo planirali za ovaj period,a to je da imamo svaki dan sto više hitaca.

- Medulin je naša stara baza već nekoliko godina unazad. Ovde se svake godine pripremaju Olimpijski i Svetski sampioni poput Sandre Perkovic i Primoza Kozmusa - kaže Dragana Tomašević.

Dragana takođe kaže da je sam osećaj biti u društvu takvih asova I imati priliku da sa njima trenira daje dodatni elan, želju i volju za radom.

- Treninzi su intenzivni iz dana u dan. Oseća se mala doza umora, ali takav je ovaj period i to se treba izdržati da bi se maksimalno spremno ušlo u takmičarsku sezonu - za kraj nam je rekla Tomaševićeva.

Glavni cilj u ovoj godini biće joj Cirih i Evropsko prvenstvo. Nada se da će se spremiti bolje nego prošle godine i očekuje jednu uspešnu sezonu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)