Partizan demolirao Hajduk! (FOTO)

Crno - beli pobedili ekipu sa Liona 4:0 u prvoj prijateljskoj utakmici ove zime u Beogradu. Strelci Petrović, Škuletić i Malbašić dva puta.

Partizan je ostvario prvu pobedu na domaćem terenu u prvoj prijateljsku utakmicu u Beogradu ove zime, a trener Marko Nikolić izveo je u Zemunelu prošaran sastav. Crno beli su pobedili Hajduk sa 4:0 (1:0), a strelci su bili Petrović (24. minut), Škuletić i Malbašić dva puta.

Kapiten na meču bi je Vojislav Stanković.

MEČ SU POČELI: Lukač, Aksentijević, Stanković, Ivković, Petrović, Gulan, Saša Marković, Živković, Pantić i Fofana, dok su u nastavku igrali: Petrović je stao na gol, zatim Obradović, Trajković, Brašanac, Ninković, Živković, Luka i Škuletić.

Trener Nikoić je odlučio da meč do 60. minuta igra tim uglavnom sastavljenih od rezervista, dok je poslednjih pola sata šansu dobio tim za koji se pretpostavlja da će nositi Partizan tokom prolećnog dela sezone.

Crno -beli su tokom prvih 45 minuta igrali agresivno, a osim u 24. minutu kada je šut mladog Petrovića savladao golmana Hajduka, u prvom delu crno - beli su pretili i preko Fofane koji je pogodio stativu, Nikola Aksentijević je uzdrmao prečku.

U nastavku je zamenjen Grbić, koga je nasledio Malbašić i tada je praktično krenula goleada crno - belih. Kasnije je izrvšena veća rokada igrača.

Škuletić je pogodio za 2:0, a onda je Malbašić dopel pakom začinio efikasnu fudbalsku utakmicu.

Evidentna je bila dobra saradnja između napadača crno - belih, naročito kod trećeg gola. Kada je centaršut Vulićevića, Škuletić jako lepo glavom nastavio do Malbašića koji je lagano postigao prvi od dva gola.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)