Novak neće promeniti odluku uprkos dolasku Federera!

- Mi smo doneli odluku i sa te strane nema nikakvih promena u našem timu. Tim sam prijavio i svi znamo da Novak nije u timu - rekao je selektor Dejvis Kup reprezentacije Bogdan Obradović

U sredu popodne, kao bomba je odjeknula vest da je Rodžer Federer stigao u Srbiju i da će igrati za Švajcarsku protiv Srbije u okviru Dejvis Kup takmičenja.

Ovo znatno otežava situaciju našoj reprezentaciji, naročito ako se zna da za Srbiju neće igrati drugi reket sveta Novak Đoković. Ipak, selektor naše selekcije, Bogdan Obradović neće dozvoliti da niko oduzme nadu našoj reprezentaciji:

- Federerov dolazak će svakako ojačati švajcarski tim. Veliki je izazov za svaki tim da igra protiv ekipe koja ima dvojicu igrača koji su među prvih 10 na svetu. Biće ih izuzetno teško pobediti, ali se nećemo predati. ko budemo odigrali naš najbolji tenis, imaćemo šanse. Naši momci imaju prednost što već pet dana treniraju na toj podlozi, prilagodili su se uslovima, ali to ništa posebno ne mora da znači - rekao je Obradović.

On je istakao i da dolazak Federer neće promeniti odluku Novaka Đokovića da ne igra za nacionalni tim:

- Mi smo doneli odluku i sa te strane nema nikakvih promena u našem timu. Tim sam prijavio i svi znamo da Novak nije u njemu - zaključio je Obradović.

Duel između Srbije i Švajcarske igra se u Novom Sadu od 31. januara do 2. februara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)