Pogodite koga je opet smuvao Viktor Troicki! (VIDEO)

Srpski teniser obnovio je vezu s devojkom s kojom je bio pre pet godina, koja je bila uz njega od kako je suspendovan od strane ITF-a

Srpski teniser Viktor Troicki je nakon prekinute veze sa manekenkom Sunčicom Travicom ponovo u ljubavi sa Sofijom Milošević, takođe manekenkom, sa kojom se zabavljao pre pet godina.

Nedugo pošto je suspendovan od strane ITF-a zbog doping afere, Troicki je raskinuo vezu sa Travicom, ali je Sofija od početka bila uz njega i pružala podršku, saznaje "Alo".

- Dugo nisu bili u kontaktu, ali mu je Sofija poslala nekoliko poruka i tako je sve počelo. U početku su se viđali prijateljski, zajedno su izlazili i ispijali kafe, što se pretvorilo i celodnevne razgovore. Nije im trebalo mnogo da shvate da ih emocije nisu prošle, pa su obnovili vezu u kojoj uživaju već tri meseca, ali o tome su obavestili samo najbliže prijatelje. Oni ni prvi put nisu raskinuli zato što se više nisu voleli, već zato što su oboje često putovali i nisu provodili dosta vremena zajedno, ali sada je situacija drugačija - kaže za "Alo!" izvor blizak teniseru.

Troicki je dva puta bio na Kopaoniku, gde planira da se vrati za nekoliko dana, i to sa Sofijom. Njih dvoje nisu bili dostupni za komentar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)