MATORA ŠVALERČINA: Blaterova ''devojka'' je udata gospođa (FOTO)

Prvi čovek FIFE ''šeta'' suprugu jermenskog biznismena Kristijana Barasa, Lindu, koji je istakao da među njima nije bilo nikakvog prekida

Bez starca nema udarca! Izgleda da su neke gospođe bukvalno shvatile ovu srpsku pošalicu i upecale dosta starije muškarce usko povezane s fudbalom. Posle legendarnog fudbalera Reala iz Madrida Alfreda Di Stefana koji će se oženiti 50 godina mlađom ženom, na scenu je stupio i predsednik FIFE Sep Blater čija devojka ima 28 godina manje, ali ono što, takođe, ''bode oči'' jeste to što je dotična Linda Baras udata gospođa.

Švajcarac se na dodeli Zlatne lopte, koji je osvojio Kristijano Ronaldo, pojavio u Lindinom društvu čime su pokazali da su u vezi, iako se nedugo zatim saznalo da je Linda supruga jermenskog biznismena, što je i on sam potvrdio.

- Mi smo još muž i žena. Među nama nije bilo prekida. Takođe, znam da je Linda bila u Cirihu sa Blaterom - istakao je Kristijan Baras, muž Blaterove devojke.

Inače, Blater se čak tri puta razvodio, a poslednji put je u zvaničnoj vezi bio još 2008. godine sa Bugarkom Ilonom Boguskom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)