Bivši trener Partizana na klupi Igokee!

Prema saznanjima Sportskog žurnala klupu prošlogodišnjeg najvećeg iznenađenja u ABA ligi preuzeće Vlade Jovanović, koji sa crno-belima ima jednu regionalnu i dve titule prvaka Srbije

Vlade Jovanović, nekadašnji strateg  košarkaša Partizana, preuzeće vođenje tima Igokee iz Aleksandrovca, prema pisanju Sportskog žurnala. Mladi košarkaški stručnjak se već dogovorio sa čelnicima kluba iz Republike Srpske, a u ponedeljak bi trebalo da održi prvi trening.

Najveće iznenađenje prošlogodišnjeg izdanja ABA lige, ostalo je još ranije bez trenera, kada su otpustili Zorana Bajića, a u njegovom odsustvu tim je vodio Milutin Latinčić. Pošto su ove godine daleko od nivoa igara koje bi ima donele učešće u Evrokupu sledeće godine, ali i nastavak igranja u Jadranskoj ligi, uprava Aleksandrovčana se odlučila da angažuje Jovanovića.

Bivši trener beogradskih crno-belih do kraja oktobra je radio u Donjecku, a sa Partizanom je osvojio dve titule, dva Kupa Radivoja Koraća i jednu ABA ligu, pre nego što je karijeru nastavio u Ukrajini.

Njegove sportske ambicije i ambicije Igokee su se poklopile i on će u nastavku sezone predvoditi ovaj klub. Njemu će u radu pomagati i kondicioni trener Vlada Radonjić, sa kojim je sarađivao i u Partizanu i u Donjecku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)