OPIPAVANJE PULSA: Novak i Rafa trenirali jedan do drugog! (FOTO)

Organizatori su treninge dvojice najboljih tenisera sveta smestili na terene broj 16 i 17, koji se nalaze jedan pored drugog, pa je nastalo opšte ludilo fanova *Naizmenični povici Đoković - Nadal stvorili su privid da dvojica tenisera igraju meč

Foto: Telegraf.rs

Tereni za trening na Australijan Openu danas su bili krcati, a razlog za to je što su "rame uz rame" vežbali Novak Đoković i Rafael Nadal!

Sparing srpskog tenisera Novaka Đokovića i Čeha Radeka Štepaneka počeo je pola sata pre 17 časova, kada je na teren pored izašao prvi teniser sveta Rafael Nadal, čiji je protivnik na treningu bio možda i njegov naslednik Munar Klar.

Obožavaoci, koji su opkolili terene na kojima su dvojica najboljih tenisera na svetu trenirali, uzvikivali su imena svojih miljenika, pa se na trenutke mogla osetiti atmosfera sa mečave Novaka i Rafe.

Srpske, odnosno španske zastave bile su postavljene na ogradama terena, a ovakav potez organizatora i ne čudi, ako se zna da je i prethodne godine Đoković trenirao do terena na kojem je vežbao Rodžer Federer.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna: Petar Milinković / Dom zdravlja Doktor Ristić)