KRSTIĆ I TEODOSIĆ: Da nam je više takvih kao Bogdanović!

Srpski internacionalci u taboru CSKA Nenad Krstić i Miloš Teodosić posle poraza od Partizana imali su samo reči hvale za fenomenalnog beka Partizana

Košarkaši Partizana uspeli su u trećem meču ove sezone da konačno savladaju CSKA. Crno-beli su na parketu "Kombank Arene" savladali ruskog šampiona, a meč je obeležila partija Bogdana Bogdanovića koji je postigao čak 27 poena i maltene sam rešio pitanje pobednika.

Sjajnu utakmicu odigrao je i Nenad Krstić koji je na svoj konto upisao isti broj koševa kao i Bogdanović, a za beka Partizana i srpske reprezrntacije, naš kapiten ima samo reči hvale:

- Bogdanović je rešio utakmicu, izvanredno je odigrao kada se odlučivalo, pogodio je sve što je trebalo - rekao je Krstić

I drugi srpski internacionalac u taboru "armejaca" Miloš Teodosić pohvalio je sjajnog Bogdanovića, a osvrnuo se i na vređanje od strane navijača crno-belih:

- Ovaj poraz može mnogo da nas košta. Olako smo gubili prednost koju smo imali u nekoliko navrata. Gubili smo je za minut, minut i po. Bogdanović je najtalentovaniji srpski igrač, izvanredno je igrao, pogodio je sve šuteve na kraju, sigurno je da će i Srbija od njega da ima mnogo koristi. To je pravo navijača, kupili su ulaznicu. Nisam ni prvi, a sigurno ni poslednji kojem su to radili - izjavio je Teodosić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)