Nije skinuto 12 hiljada stolica u Humskoj, samo ih odšrafljuju! (FOTO)

Dve grupe radnika radiće na zameni stolica na stadionu Partizana. Prva grupa za sada samo odšrafljuje stolice, dok će druga krajem nedelje skloniti stare i postaviti nove

Uprkos nekim informacijama da je zamena stolica na stadionu Partizana uveliko počela, kao i tome da je već skinuto 12.000 istih, radovi u Humskoj ulici tek su na početku, stolice se za sada samo odšrafljuju, odnosno odvajaju od metalne konstrukcije.

U razgovoru sa radnicima koji angažovani da izvrše zamenu stolica, saznali smo da će se radovi odvijati u dve faze, u prvom delu se samo stolice odvajaju od konstrukcije i to će biti završeno u narednih dan-dva, dok onda na scenu stupa nova grupa radnika koja će skloniti stare i postaviti nove stolice.

Druga faza trebalo bi da počne krajem ove nedelje, a nove stolice će biti u bojama kluba, crnoj i beloj. Duž istočne tribine stadiona biće ispisano ime kluba, dok će na zapadnoj biti ispisano  ime Lav, jer je kompanija Karlsberg Srbija sponzor kluba i ona je utanačila dogovor sa proizvođačem stolica.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(U. Marjanović)