PANTIĆ: Da Živković i ja uveseljavamo Grobare!

Talentovani vezista Partizana Danilo Pantić nada se da je konačno došlo vreme da njegov vršnjak i on postanu ubitačni tandem srpskog šampiona

U ponedeljak su fudbaleri Partizana otpočeli pripreme za prolećni deo šampionata. Treneru crno-belih Marku Nikoliću na raspoloaganju se našao 31 igrač, a među njima se nalazi i talentovani Danilo Pantić.

Mladi vezista je jesenas konačno potpisao profesionalni ugovor sa srpskim šampionom i na proleće će navijači Partizana imati priliku da uživaju u majstorijama Pantića. Ipak, da bi se tako nešto dogodilo popularni "Dača" će morati da se nametne šefu struke.

- Konačno je došao period da se borim za mesto u timu. Jesenas sam bio u jednom lošem periodu, ali je to sada iza mene. Ovo su mi treće pripreme i sad sam pod malo većim pritiskom. Nadam se da ću na ovim pripremama uspeti da zadovoljim zahteve i stručnog štaba i navijača - kaže mladi Pantić.

Vezista se nada i da će konačno zaigrati sa svojim vršnjakom Andrijom Živkovićem.

- Ja se sa Andrijom znam od malih nogu. Odrasli smo zajedno i mnogo bih voleo da zaigramo ponovo i na neki način nastavimo tradiciju. Najiskrenije se nadam da ćemo nas dvojica uveseljavati grobare i sve ljubitelje našeg kluba - zaključio je Pantić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.Raković)