RUKOMETAŠI SRBIJE: Na EP loši smeštaj i hrana, ali nas to neće zaustaviti!

- U hotelu "Skandik" smo sa selekcijama Poljske, Rusije i Francuske, ni oni nisu zadovoljni. Kada smo mi organizovali, sve je bilo na mnogo boljem nivou - izjavio je Draško Nenadić za Telegraf

Rukometaši Srbije odradili su u Orhusu prva dva treninga kako bi se što bolje pripremili za prvu utakmicu grupe C Evropskog prvenstva. Naša selekcija nalazi se u grupi sa Poljskom, Francuskom i Rusijom, a prvi ispit imaće protiv Poljaka sa kojima će odmeriti snage u ponedeljak u 18 časova.

Našu ekspediciju u Danskoj su dočekali loši vremenski uslovi, na koje tek treba da se priviknu. Ali, ni to nije sve. Loš smeštaj i nekvalitetna hrana su takođe stvari koje ne idu na ruku našim reprezentativcima. Draško Nenadić, mlađi od braće Nenadić u reprezentacije sa nevericom komentariše uslove našeg tabora:

- Sobe su nam jako male, smeštaj nije dovoljno dobar, ni približan onome koji bi trebao da bude u hotelu u kojem su smešteni reprezentativci koji se takmiče na kontinentalnom prvenstvu.  U hotelu "Skandik" smo sa selekcijama Poljske, Rusije i Francuske, ni oni nisu zadovoljni. Kada smo mi organizovali, sve je bilo na mnogo boljem nivou. Ni hrana nije ništa bolja, svi ti faktori van terena su vrlo loši -  kaže mladi bek.

Međutim, kako nam prenosi, naši rukometaši neće dozvoliti da to utiče na našu igru na početku prvenstva:

- Još ranije smo počeli da se pripremamo za duel protiv Poljaka. Imamo bolje, kvalitetnije igrače koji su nosioci igre u jakim inostranim klubovima, a kada selektor Vladan Matić to uklopi u celinu, trebalo bi da donese dobar rezultat i pobedu u prvoj utakmici grupne faze -  očekuje Draško Nenadić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.Pavlović)