Vojvođani oslabljeni startovali sa pripremama

Sa četvoricom novajlija u timu i novim trenerom, ali bez nekoliko igrača koji su bili standardni prvotimci u prvom delu šampionata, "lale" su započele pripreme za prolećni deo sezone

Fudbaleri Vojvodine počeli su u Novom Sadu pripreme za prolećni deo sezone, a klub su pojačala četvorica novajlija. Iz Novog Pazara stigli su Uroš Nenadović i Nino Pekarić, kao i Jovan Stojanović iz obrenovačkog Radničkog i Nikola Popara iz subotičkog Spartaka.

Klub su do sada napustili Jagoš Vuković (Konjaspor), Miroslav Vulićević i Petar Škuletić (Partizan), Mateju Delaču je istekla pozajmica, dok će se novi klub Branislava Trajkovića znati u narednom periodu.

Većina aktuelnih prvotimaca odazvala se novom šefu stručnog štaba Branku Babiću, koji je nasledio Marka Nikolića, novog trenera Partizana.

Prozivci i treningu prisustvovali su: Srđan Žakula, Emil Rockov, Srđan Bečelić, Bojan Nastić, Nikola Leković, Igor Đurić, Nino Pekarić, Igor Vujačić, Srđan Babić, Radovan Pankov, Nemanja Radoja, Marko Poletanović, Janko Tumbasević, Nikola Popara, Mirko Ivanić, Milan Spremo, Enver Alivodić, Nebojša Kosović, Stojan Vranješ, Mijat Gaćinović, Jovan Stojanović, Sergej Milinković-Savić, Uroš Nenadović, Georgije Ilić i Miloš Ðorđević.

Iz opravdanih razloga izostali su Marko Kordić i Simon Vukčević, koji je u potrazi za novim klubom, a klub mu je dao rok od pet dana.

Vojvodina se nalazi na petom mestu na tabeli Superlige sa 24 boda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)