NOVI SRBIN U AUSTRALIJI: I Miloš Dimitrijević će igrati sa Del Pjerom!

Bivši fudbaler Crvene zvezde pridružio se pridružio se Nikoli Petkoviću i Ranku Despotoviću ekipi Sidneja, za koju nastupa i legendarni Alesandro Del Pjero

Izgleda da pored Kine i Bliskog Istoka i Australija postaje raj za srpske fudbalera. Osim Ranka Despotovića i Nikole Petkovića, još jedan Srbin će se preseliti u zemlju kengura. U pitanju je bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević koji je potpisao ugovor sa ekipom Sidneja.

Popularni "Čava" je u izjavi za "Večerenje novosti" i sam potvrdio ovu vest, a presudnu ulogu imao je njegov saigrač iz tabora crveno -belih Nikola Petković:

-Potpisao sam ugovor do kraja sezone i idem da pokažem šta znam. Da nije bilo Nikole Petkovića verovatno bih "batalio" fudbal. U stvari, već sam se rešio na taj korak, ali onda me je Petko pozvao i predložio da dođem kod njega u Sidnej. Njemu dugujem veliku zahvalnost, jer je i ljudima u klubu rekao mnogo lepog o meni, tako da sada imam obavezu da opravdam poverenje kluba, ali i mog velikog prijatelja - rekao je Dimitrijević.

Vezista nijednu utakmicu nije odigrao već više od godinu dana, a u novom timu će za saigrača imati legendarnog Alesandra Del Pjera. Igranje sa "Pinturikiom" svakako predstavlja ogromnu čast.

- Iza mene je duga pauza, od decembra 2012. nisam odigrao nijednu takmičarsku utakmicu i sigurno će biti potrebno neko vreme da se vratim. Ali, uveren sam da mogu dobro da odigram na svežinu, a posebna čast će mi biti da se nađem u timu uz velikog Alesandra Del Pjera - zaključio je Dimitrijević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Večernje novosti)