URNEBESNI INTERVJU: Selektor Đorđević nije mogao da dođe do reči! (VIDEO)

Trener srpskog košarkaškog nacionalnog tima voditelja Vladana Tegeltiju vraćao da preformuliše pitanje, najavljivao da će da mu detaljnije odgovori posle emisije...

Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević gostovao je u emisiji "Zona pres" kod poznatog košarkaškog novinara Vladana Tegeltije, na SOS kanalu i tom prilikom istakao da će u reprezentaciji igrati samo najbolji igrači, bez obzira na to koliko godina imaju.

- U reprezentaciji će igrati 12 najboljih košarkaša koje Srbija ima u tom trenutku. Kod mene nema toga mlađi-stariji, pa da se pravi neki program da se na račun starijih ubacuju neki mlađi, kako bi se kao obezbedila budućnost. Kod mene toga neće biti, igraće oni koji su najbolji u tom trenutku, da li oni imali 34-35 ili 19-20 godina, nije mi bitno. Mi nemamo sada vremena za čekanje, potrebni su nam rezultati - rekao je Đorđević.

Međutim, ono što je gledaocima ove emisije upalo u oči jeste, kostantno upadanje u reč novom treneru srpskog nacionalnog tima od strane voditelja emisije, a povremeno se sve završavalo i bespotrebnom polemikom između njih dvojice.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)