Seltik proterao navijače izgrednike!

Uprava škotskog velikana zabranila je da 128 njegovih navijača prisustvuju utakmicama u Glazgovu i na gostujućem terenu zbog huliganskog ponašanja na meču protiv Madervela prošlog petka

Tako to Britanci rade! Pristalice Seltika su tokom utakmice protiv Madervila na gostovanju lomili sedišta na stadionu, bacali dimne bombe i baklje i sukobili se sa policijom, a uprava škotskog kluba je to odmah oštro sankcionisala. Ona je donela odluku o zabani prisustva 128 navijača na utakmicama Seltika i na domaćem i na gostujućem terenu:

- Ovi događaji predstavljaju sramotu za naš veliki klub i apsolutno su neodrživi. Jasno je da nema oklevanja povodom incidenata zbog kojih bi Seltik mogao da bude na lošem glasu. To je nešto što klub neće tolerisati i zbog toga nema druge opcije nego da preduzmemo ovu akciju - objavio je škotski šampion na svom sajtu.

Seltik je utakmicu u gostima protiv Madervela dobio rezultatom 5:0, a na ovom primeru bi mogli da nauče i čelnici Partizana i Crvene zvezde, kao i ljudi u Fudbalskom Savezu Srbije.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)