DŽAJA: Nećemo da prećutkujemo neregularnosti!

Predsednik FK Crvena zvezda kaže da njegov klub želi samo ravnopravnu borbu i da čelni ljudi "crveno-belih" imaju veliku odgovornost

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je da reagovanje "crveno-belih" nije upereno ni protiv koga, već u korist svih koji vole sport i fudbal. Upravni odbor Crvene zvezde prethodno je saopštio  da izražava zaprepašćenje i najoštriji protest povodom saopštenja kojim je Fudbalski savez Srbije reagovao na zahtev kluba da se obezbedi regularnost nacionalnog takmičenja.

- Samo želimo da liga bude korektna, želimo ravnopravnu borbu. Morate da razumete i nas, imamo veliku odgovornost i stalo nam je do uspeha, zato ne možemo da stvari gledamo površno - kazao je Džajić novinarima na beogradskoj Marakani.

On je istakao da je Crvena zvezda javni klub sa armijom navijača i da ne sme da bude ravnodušna na neregularnosti.

- Naš UO insistira na regularnosti takmičenja, na utakmicama i Crvene zvezde i Partizana, Slobode i svih ostalih klubova. Mi i dalje imamo šanse da budemo prvi, nastavljamo da radimo i borimo se, ali to ne znači da ćemo da prećutkujemo neregularnosti - poručio je Džajić.

(Telegraf.rs / Tanjug)