SUDIJSKA KOMISIJA FSS: Naši arbitri ne greše više od evropskih!

- Kaznili smo sudije posle meča Partizan - Novi Pazar, uostalom mi to radimo kao i čitava Evropa, možda i rigoroznije - rekao je član sudijskog odbora FSS Staniša Beljin

Povodom rata saopštenjima zbog sudijskih grešaka na utakmici Voždovac-Partizan minulog vikenda, član sudijskog odbora Fudbalskog saveza Srbije Staniša Beljin kaže da sudije imaju pravo na grešku kao i svi drugi ljudi, da će svako ko pogreši snositi posledice, ali je naglasio da su arbitri u šampionatu Srbije pod konstantnim pritiskom.

- Postoji velika psihološka presija, vidite to i sami. Klubovi imaju spremna pisma i odmah nakon utakmice ih objavljuju kao što je to bio slučaj i juče - rekao je Beljin Tanjugu.

To nije prvi put ove sezone da klubovi imaju prigovore na suđenje.

- Desila se greška i u prvom kolu na meču Partizan - Novi Pazar, pa je i tada bilo spremno pismo. Kaznili smo sudije tada, uostalom mi to radimo kao i čitava Evropa, možda i rigoroznije. Uostalom, gledaćemo i druge mečeve, greške se događaju i sudije su ljudi. U petak ćemo imati sastanak sudijske komisije, pa ćemo sve tamo da analiziramo - istakao je Beljin.

(Telegraf.rs/Tanjug)