PARTIZAN: Zvezdo, a lakat u Volkova? I to je penal!

"Partizan je u prethodnih 13 kola prvenstva drastično oštećen na tri utakmice. Od te tri, pobedio je na samo jednom meču. Zvezda obmanjuje javnost", navodi se, između ostalog, u saopštenju šampiona države

Fudbalski klub Partizan, nakon poslednjih deševanja u domaćem šampionatu, oglasio se saopštenjem u kome traže od večitog rivala Crvene zvezde da objave imena političara koji godinama guraju Partizan da bude šampion!

"Crno-beli", takođe, traže da uprava večitog rivala objavi ko su članovi neformalne grupe koja već 20 godina ne da Zvezdi da uđe u Ligu UEFA.

Inače, neposredno pre Partizana, saopštenje je izdao i Fudbalski savez Srbije, a pismo šampiona države je nastalo i kao odgovor na saopštenje Crvene zvezde od nedelje, a prenosimo ga u celosti.

"Propagandna akcija FK „Crvena Zvezda“ nastavlja se nesmanjenom žestinom. Utakmice FK „Partizan“ pomno se prate i analiziraju, očigledno više nego sopstvene, saopštenja su uvek spremna, optužbe i pretnje prepoznatljive.

Međutim, postoje i činjenice koje ne mogu da ospore ni autori crveno-belog propagandnog rata. Te činjenice govore da je FK „Partizan“ u prethodnih 13 kola tekućeg prvenstva na tri utakmice drastično oštećen sudijskim greškama – na utakmici sa Radničkim u Nišu /nedosuđeno igranje rukom i crveni karton za protivničkog igrača/ i na utakmicama sa Napretkom i Donjim Sremom u Beogradu /nedosuđeni kazneni udarci, penali/. Od pomenute tri utakmice FK „Partizan“ je samo na jednoj slavio pobedu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)