OBRADOVIĆ POSLE PORAZA U FINALU: Biće još dana za megdana

Selektor teniske reprezentacije Srbije smatra da su svi njegovi igrači dali sve od sebe da još jednom obraduju naciju i osvoje "salataru" i da će srpski teniseri imati još prilike da podignu pehar Dejvis kupa

Mladi i još uvek neiskusni Dušan Lajović poražen je u petom meč od Radeka Štepaneka i tako su češki teniseri odbranili titulu u Dejvis kupu. Srpski teniski tim je u ovom finalu bio oslabljen za neigranje dvojice važnih igrača Viktora Troickog i Janka Tipsarevića, što je po rečima srpskog trenera Bogdana Obradovića umnogome uticalo na konačan ishod finalnog okršaja, međutim, on je, kako kaže, ponosan na svoje igrače koji su dali sve od sebe da pobede.

- Čestitao bih teniserima Češke na osvojenoj tituli, ali takođe moram da čestitam svim mojim igračima koji su dali sve od sebe u ovom finalu. Nedostajali su nam Janko i Viktor, koji nisu mogli da igraju i time su naše šanse za pobedu bile znatno umanjene. Ali biće još dana za megdana, imaće ovi momci još šansi da se bore za trofej, važno je da oni hoće da igraju za reprezentaciju - rekao je Obradović po završetku poslednjeg meča.

(Telegraf.rs)