LAJOVIĆ: Hvala publici, neki nisu znali ni kako izgledam!

Mladi teniser Srbije istakao je da je zadovoljan svojim izdanjem u finalu Dejvis kupa, u meču u kom je poražen od Tomaša Berdiha

Dušan Lajović je uradio ono što se od njega očekivalo u drugom meču finala Dejvis kupa − dao je sve od sebe, iako to u ovom trenutku nije dovoljno da se porazi Tomaš Berdih. Srbin je istakao da je zadovoljan igrom protiv sedmog tenisera sveta, bez obzira na to što je poražen u tri seta.

- Hvala publici što je ostala da me podrži, iako mnogi do sada nisu znali ni kako izgledam - rekao je mladi Lajović.

- Generalno, zadovoljan sam kako sam igrao protiv mnogo kvalitetnijeg rivala. Dao sam sve od sebe, ali sam u nekoliko navrata izgubio koncentraciju, a Berdih je to znao da iskoristi. Zahvalan sam i selektoru Obradoviću na ukazanom poverenju - izjavio je posle meča Lajović.

Teniser, koji zauzima 117. mesto 0na ATP listi, igra u reprezentaciji umesto povređenog Janka Tipsarevića.

- Kad sam gledao kako Đoković igra protiv Štepaneka, to je delovalo tako lako, kao u video-igrici. Ukoliko budem igrao u nedelju, biće mi znatno lakše. Nadam se da ću današnji meč protiv Berdiha iskoristiti da ispravim greške u igri. Janko mi je davao savete, i taktički i psihološki me je pripremao - poručio je Lajović, dodajući da treba da napreduje u forhendu i servisu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport

(Telegraf.rs)