Baka Ljilja: Noletu sam ispekla rakiju za poklon

Ispekla sam sama tri vrste rakije koje sam nazvala medeni, gaćani i ledeni, po teniserima. Nole je medeni, Nadal gaćani i Federer ledeni, rekla je Ljiljana Čelar, koja je izazvala pometnju u javnosti, tražeći karte za Dejvis Kup

Bakica Ljiljana Čelar, koja je u proteklih nekoliko dana izazvala pometnju u srpskim medijima zbog ulaznica za Dejvis kup, ne samo da je bodrila Novaka Đokovića i drugare u "Areni", već se podvrgla posebnim pripremnim tretmanima.

SREDILA SE KOD FRIZERA AKO UPOZNA NOLETA

Baka Ljilja, koja je dobila čak tri karte za ovaj sportski dogadjaj, otkrila je za Radio "Pingvin" da je promenila i boju kose, jer se nada da će imati priliku da upozna omiljenog sportistu.

-Specijalno zbog Noleta sam ofarbala kosu. Moje drugarice idu sa mnom i sve moraju da se srede. Dugo sam se dvoumila šta da obučem, ali odluka je pala na jednu crnu suknjicu i crveni kostim. Nole je uvek svečan, pa ću se ja zbog njega obući tako - bila je iskrena baka Ljilja

Na pitanje voditeljke jutarnjeg programa na Radiju "Pingvin" Marije Vuksanović, da li bi volela da upozna Noleta, vatrena navijačica Noleta Đokovića je odgovorila:

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport

(Telegraf.rs)