POREDIO SA RONALDOM: Mesijev brat izazvao haos na netu! (FOTO)

Matijas Mesi je na svoj Tviter profil postavio fotografiju na kojoj se vide priznanja koja su dobili njegov brat i as madridskog Reala Kristijano Ronaldo

Brat jednog od najboljih fudbalera današnjice Lea Mesija Matijas postavio je na svoj Tviter profil fotografiju na kojoj su prikazane titule i individualna priznanja koje su za četiri godine osvajali njegov brat u Barseloni i Kristijano Ronaldo u madridskom Realu.

- Pozdrav za sve vas uz ovu posebnu sličicu, nadam se da će vam se svideti, ja je obožavam - napisao je Matijas Mesi komentar uz fotografiju, koja će, ispostaviće se, izazvati buru na društvenoj mreži.

Mesijevi fanovi su uzvratili pozitivnim komentarima, ali ne i Ronaldovi. Matijas je morao da razmeni i neke neprijatne tvitove sa neistomišljenicima, pa je na kraju napisao:

- Vidim ima dosta onih kojima se fotka ne sviđa, ali ipak više ima onih kojima se sviđa!

Matijas je kao šlag na tortu postavio fotografiju svog brata sa svim individualnim trofejima, uz opasku da fali još jedna Zlatna lopta.

Ceremonija proglašenja najboljeg fudbalera sveta, kojeg biraju treneri, kapiteni i novinari, biće održana 13. januara u Cirihu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)