Katastrofa rukometaša Partizana od 27 razlike!

Na gostovanju u Slovačkoj u okviru SEHA lige, crno-beli doživeli jedan od najtežih poraza ikada, Tatran Prešov ih je savladao 46:19 (24:8)

Rukometaši Partizana doživeli su debakl  u regionalnoj SEHA ligi, u Prešovu slovački Tatran pobedio ih je sa 27 (!) golova razlike, 46:19.

Crno-beli su držali koliko-toliko priključak u prvih 15 minuta kada je bilo 8:5, da bi onda usledila serija domaćina od sedam uzastopnih pogodaka.

Tu je otpor gostiju praktično prestao, a trener Tatrana Peter Hatalčik dao je rezervistima veliku minutažu. Oni nisu razočarali, ali jeste Partizan. Na poluvremenu je bilo 24:8, a na kraju doživljen je jedan od najgorih poraza u klupskoj istoriji.

Srpska ekipa zabeležila je u ligi skroman bilans od jedne pobede i sedam poraza, Tatran je uz meč više na podeli prvog mesta sa Zagrebom.

- Čestitam domaćinu. Nema mnogo šta da se kaže. Tatran Prešov je jedna od najboljih ekipa u takmičenju, želeli smo da budemo ravnopravni, ali nije nam uspelo - izjavio je trener Partizana Alekssndar Brković, a preneo je zvanični sajt SEHA lige.

Što se tiče naših klubova i šampion Srbije, Vojvodina, doživela je poraz, 24:30 od Metalurga iz Skoplja na svom terenu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: seha-liga.com)