JSL: Goleada na Karaburmi, Vojvodina ispustila pobedu u 90. minutu!

Čukarički se jedini radovao u gostima, ubedljivi Novopazarci, Sloboda do tri boda u završnici

Efikasno je bilo u subotu  na terenima Jelen Super Lige. Na sedam utakmica palo je čak 24 golova, od čega je deset viđeno u Beogradu, u Humskoj i na Karaburmi. Jedini domaćin koji nije osvojio nijedan bod je Radnički 1923, koji je poražen od Čukaričkog rezultatom 1:0.

Pobede su još upisali i Partizan koji je posle preokreta savladao Donji Srem rezultatom 3:2, OFK Beograd koji je savladao Jagodinu na Karaburmi rezultatom 3:2, Radnički iz Niša koji je na Čairu pobedio Voždovac 2:1, Novi Pazar koji je bio ubedljiv u Pazaru protiv Spartaka Zlatibor Vode 3:0 kao i Sloboda koja je u Užicu iako je gubila slavila na kraju sa 2:1.

U poslednjem meču u subotu, Vojvodina je iako je imala dva gola, prednosti na nije uspela da slavi protiv Javora. Već u 4.minutu je ekipa iz Novog Sada je povela protiv Javora - strelac je bio Andrija Kaluđerović. Na 2:0 u 40.minutu povećao je Vraneš.

Gosti iz Ivanjice se nisu predavali, pa je u 51.minutu predsnot domaćina prepolovio Dočić. Konačan rezultat 2:2 postavio je u 90.minutu Radivojević. Tako je Vojvodina zabeležila drugi vezan remi u prvenstvu i dozvolila ekipi Partizana da im opet pobegnu na tri boda prednosti.

(Telegraf.rs)