Rašović kaznio igrače posle derbija!

Trener Partizana istakao je da je iza "crno-belih" turbulentna nedelja, ali da je to uobičajeno posle "večitog" derbija

Nije česta praksa da se trener Partizana Vuk Rašović javnosti obraća tek dan pred meč, a da je od prethodnog prošlo šest dana. U Humskoj je svakako bilo ""veselo" posle poraza od Crvene zvezde u 145. "večitom" derbiju i viđenih izgreda, što je uzrokovalo i kaznu da "crno-beli" sa Donjim Sremom igraju pred praznim tribinama.

- Iza nas je turbulentna nedelja, ali uvek je tako kada izgubite "večiti" derbi. Sutra nas čeka veoma važna utakmica, jer hoćemo da ostanemo prvi. Raduje me što sam kod igrača primetio veliku želju za pobedom i ipak ne bi trebalo zaboraviti da su utakmice posle derbija uvek bile najteže -  rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Međutim, Rašović je odlučio da stane na put nedisciplini u timu, zbog čega su pojedini igrači dobili kazne.

- Radi se o grupi igrača koji nisu ranije bili u prvom planu, pa su dali sebi za pravo da se malo slobodnije ponašaju. Izabrali su pogrešan način i oni su kažnjeni. Imamo mladu ekipu, a dosta tih igrača je nastupilo u derbiju, verujem da će oni u budućnosti donositi radost navijačima Partizana. Ipak, potrebno je vreme da se stvari slože, uostalom, sada i nije trenutak za analizu igračkog kadra, to može da sačeka zimsku pauzu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Tanjug)