DŽAJIĆ: Navijači tražili dresove na poklon!

Predsednik Crvene zvezde tvrdi da su posle skandaloznih dešavanja na utakmici sa Voždovcem ljudi iz kluba imali sastanak sa navijačima i da je cilj simpatizera Zvezde bio da dobiju dresove, a ne da skidaju fudbalere

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je da očekuje da ekipa u nastavku sezone igra bolje nego do sada i istakao da uprava smatra da u ovom trenutku nema potrebe za velikim promenama.

- Kod nas se uvek očekuju neke promene, a pitanje je šta bi one donele. Izvršićemo ih kad mi smatramo da treba, a ne kada javnost postavi to pitanje. Sada smo smatrali da nema potrebe za promenema, bliži se kraj jesenjeg dela sezone, pa ćemo tada moći mirno da analiziramo situaciju - rekao je Džajić gostujući na TV "B92".

"Crveno-beli" su 25. oktobra održali skupštinu kluba na kojoj je saopšten ukupan iznos duga, ali nije došlo do promena u delu rukovodstva, iako je bilo određenih indicija.

Prema Džajićevim rečima, to je bila redovna skupština na kojoj je prikazano trenutno stanje u klubu.

- Derbi je, kao i svaki drugi, vrlo bitan za navijače. Ako Zvezda pobedi, to će nam puno značiti. Ne volim da prognoziram, ali neka Zvezda pobedi - zaključio je Džajić.

Predstojeći večiti fudbalski derbi igra se u subotu od 18 sati na stadionu Crvene zvezde.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Tanjug)