MIHAJLOVIĆ: Kao da ne postojim, a zaslužujem šansu!

- Naravno, ne kažem da sam u boljoj formi ili da bi trebalo da igram pre Mrđe i Daude, ali mislim da mogu da budem treći špic - rekao je napadač Crvene zvezde

Napadač Crvene zvezde Stefan Mihajlović nezadovoljan je što, i pored odličnih partija na prijateljskim mečevima, ne dobija šansu da se makar nađe na klupi na utakmicama Superlige.

- Odigrao sam dobro na prijateljskim utakmicama. Postigao sam pet golova na isto toliko mečeva. Ništa mi nije rečeno. Niti me je neko pohvalio. Znam samo da osam prvenstvenih kola nisam ni u karantinu. Zaslužujem šansu. Naravno, ne kažem da sam u boljoj formi ili da bi trebalo da igram pre Mrđe i Daude, ali mislim da mogu da budem treći špic - rekao je Mihajlović, koji na osam od devet prvenstvenih mečeva nije bio u kombinaciji za tim.

- Ponudili su i novi ugovor. Da se razumemo, Zvezdu volim najviše. Odgovorio sam da sačekamo i vidimo kako će da se odvijaju stvari kada počne sezone… Od tada ništa mi nije rečeno. Ni trener, niko… Kao da ne postojim. Mlad sam, jednom se pogreši. Nemam pravo puno da pričam. Moje je da radim na terenu - rekao je talentovani Mihajlović, istakavši da je slična situacija i sa vezistom Vukanom Savićevićem.

- Mnogo mi je krivo što ne dobijamo šansu. Zašto Vukan nije ušao kada smo vodili sa 5:0 protiv Novog Pazara? To mi jednostavno nije jasno. Da se razumemo, poštujem svaku odluku terena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)