TONČEV: Bez smena u Zvezdi, očekujemo pojačanja!

Po najavi potpredsednika "crveno-belih", na predstojećoj Skupštini kluba izostaće dramatična dešavanja. Sportski direktor Zoran Stojadinović i potpredsednik Nebojša Čović izgleda da ostaju na Marakani, uprkos ranijim nagoveštajima da bi mogli da odu

Sednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda, održana u utorak, nije donela ništa dramatično, potrajala je nešto više od sata u pripremama za predstojeću Skupštinu kluba, koja će se održati u petak 25. oktobra.

Predsednik Zvezde Dragan Džajić napustio je prostorije oko 19:40, a nešto ranije otišli su potpredsednici Slaviša Kokeza i Nebojša Čović. Novinarima se obratio Ivica Tončev, još jedan od potpredsednika, koji je nagovestio moguća pojačanja u vrhu kluba.

- Mogu samo da kažem da niko neće biti opozvan iz sadašnje uprave, a očekujem da se pojačamo sa novim članovima - rekao je Tončev, a preneo Sport.

Ako je to tačno, znači da na svojim pozicijama ostaju sportski direktor Zoran Stojadinović i Nebojša Čović, koji su najčešće pominjani kao ljudi koji bi mogli da odu sa Marakane.

Na dnevnom redu Skupštine naći će se izveštaji predsednika Džajića, sportskog sektora, a Nebojša Čović izneće pojedinoisti vezane za finansije, posle čega će uslediti rasprava kako dalje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)